لیست اختراعات مجتبي ترابي
اين سيستم بطور كامل سه عمل اصلي خودرو(كلاچ،ترمز،گاز) را در رانندگي اتوماتيك و هوشمند ميكند. برجستگي تكنيكي و فني اين اختراع، استفاده از قانون قرقره ها و همچنين موتور12ولتdc مجهز شده به موقعيت سنج نوري يا دور شمار نوري ميباشد. در اين اختراع از قرقره ها به دو روش قرقره ارشميدس و قرقره مركب استفاده شده است. چون نيروي اهرم كلاچ زياد است با استفاده از مزيت مكانيكي قرقره ها، براحتي ميتوان بر اين نيرو غلبه كرد و فشار كمتري به سيم كلاچ(بكسل) وارد مي آيد و از پاره شدن آن جلوگيري ميشود. در موتور12ولت از سنسورهاي مادون قرمز و نوري استفاده شده است كه موقعيت دقيق موتور را به ما ميدهد كه بسيار كاربردي و ضروري است و براحتي ميتوانيم موقعيت دقيق نيم كلاچ را داشته باشيم. همچنين اين اختراع داراي چندين تكنيك فني ديگر مي باشد كه در ادعا آمده است.
در اين كار محلول آبي 0/1 مولار از سديم دو دسيل سولفات و پلي - پيرول تهيه شد. تمامي مواد تهيه شده از مرك آلمان با خلوص 99/9% مي باشند. اين محلول به مدت 1 ساعت در دماي اتاق به آرامي هم زده مي شود تا يك محلول كاملا همگن و شفاف تهيه شود. سديم دو دسيل سولفات در اين تحقيق به عنوان تسطيح كننده به كار رفته است. پس از انجام اين مراحل و تهيه محلول مورد نظر، الكتروليت حاصل در شيشه مخصوص اتولب ريخته مي شود. حال با اسيدشويي نيتينول و اتصال آن به آند، و اتصال يك ورقه پلاتاين به كاتد، جريان اعمال مي شود. پس از گذشت زمان حدود 400 ثانيه، نمونه از محلول خارج و وارد خشك كن مي شود تا تحت خلأ در دماي محيط خشك شود.
در اين كار ابتدا نانو ريبونهاي پلي پيرولي به روش الكتروشيميايي بر روي نيتينول رسوب داده شدند. براي اين كار از محلول آبي مونومر پيرول و سديم دو دسيل سولفات و با اعمال جريان ثابت به مدت 300 ثانيه نانو ريبونهاي پلي پيرولي سنتز شدند. حال با تثبيت كردن مولكولهاي DNA بر روي اين فيلم در محلول استونيتريل 10٪ حاوي PBS و DNA probe در غلظتهاي مختلف در واقع يكسري DNA جدا شده داريم كه نياز به هيبريداسيون دارد. حال همين فيلمي كه روي آن DNA probe /? قرار دارد را در محلول حاوي DNA target به مدت 2 ساعت در انكوباتور قرار مي دهيم . حال مي توانيم تا تست الكتروشيميايي را در محلول 0/5M نمك طعام قرار مي دهيم و با اعمال چرخه هاي پتاسيلي از 0/6 - تا 0/4 ولت پيكهاي بدست آمده را مورد ارزيابي قرار مي دهيم. در نهايت مشخص مي شود كه با افزايش غلظت DNA اندازه پيك جريان هم افزايش مي يابد.
در اين كار ابتدا طي فرايند خاصي بنام RCA سطح سيليكون را براي كارهاي الكتروشيميايي فعال سازي كرديم. طي اين فرايند تك كريستالهاي سيليكوني در محلولهاي مختلفي متل 2 - پرواپانول و مخلوط آب اكسيژنه و آب و اسيد كلريدريك جوشانده شده و سپس با استفاده از اسيد فلوئوريديك و فلوئورو آمونيوم سطح آن عاري از اكسيد و مواد غير رسانا شد. سپس از آند پلاتيني بعنوان الكترود مخالف و از اين تك كريستال حاصل بعنوان كاتد و زير لايه براي رشد نيكل اپيتاكسي استفاده گرديد. محلول مورد نظر جهت رسوب نانو ساختارهاي نيكلي حاوي 10mM سولفات نيكل و 0/1M اسيد سولفوريك مي باشد. تمامي مواد مورد استفاده محصول شركت مرك آلمان مي باشند. پس از انجام اين مراحل و تهيه محلول مورد نظر الكتروليت حاصل در شيشه مخصوص اتولب ريخته مي شود. حال با اعمال پتانسيل متفاوت طي سيكلهاي ولتامتري از پتانسيل0/2 - تا 1/5 - ولت نسبت به الكترود مرجع نقره / كلريد نقره رسوب نانو ساختارهاي نيكل بر روي تك كريستال سيكليكون انجام مي شود. پس از اتمام تست نمونه از محلول خارج و وارد خشك كن مي شود تا تحت خلا در دماي محيط خشك شود.
در اين كار ابتدا كربن نانوتيوبها در مدت زمان زيادي در آب مقطر دو بار تقطير سونيكيت شدند. مدت زمان لازم براي اين كار در حدود 6 ساعت بود تا تمامي نانو لوله هاي كربني در آب پراكنده شوند. سپس به اين مخلوط سولفات آهن و سولفات سديم اضافه شد تا غلظت آنها به 0/1 مولار برسد. اين محلول به مدت 1 ساعت در دماي اتاق به آرامي هم زده مي شود تا يك محلول كاملا همگن تهيه شود. پس از انجام اين مراحل و تهيه محلول مورد نظر الكتروليت حاصل در شيشه مخصوص اتو لب ريخته ميشود. با آماده سازي كاتد پلاتيني و اتصال يك ورقه پلاتين به آند جريان اعمال مي شود پس از گذشت زمان حدود 300 ثانيه نمونه از محلول خارج و وارد خشك كن مي شود تا تحت خلا در دماي محيط خشك شود.
موارد یافت شده: 6